RÓLUNK

Üdv a GastroHand-nél! Mi vagyunk a te megbízható partnered a gasztronómiai és vendéglátóipari szektorban. Célunk, hogy segítsünk neked, a tehetségednek, megtalálni a legjobb lehetőségeket és összekötni a megfelelő munkahelyekkel.

Több éves tapasztalattal és erős szakmai hátterrel rendelkezünk Ausztria, Svájci és Német gasztronómiai szektorban. Nem csak a digitális közvetítésben vagyunk jártasak, hanem saját tapasztalataink révén mélyen megértjük a gasztronómia világát.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked megtalálni a tökéletes ajánlatot és pozíciót. Az Ausztriai és Svájci éttermekben és hotelekben eltöltött évek alatt elsajátítottuk a kiváló minőség és a vendégelégedettség iránti elkötelezettséget. Tudjuk, mi kell a sikerhez, és ezt az ismeretet szeretnénk átadni neked.

Miért válassz minket ?

Nincsenek közvetítői díjak: Minden munkaajánlatunkat közvetítői díj nélkül kínáljuk. A te sikered a mi sikerünk is.

Valós tapasztalat: Magunk is hosszú ideig a gasztronómia területén dolgoztunk. Ismerjük az elvárásokat és tudjuk, hogyan érheted el a legjobb eredményeket.

Gyors és hatékony munkavégzés: Rugalmasak vagyunk és gyorsan reagálunk minden megkeresésre. Minden partnerünket gondosan válogatjuk, így megbízható ajánlatokkal segíthetünk neked.

A GastroHand-nél nem csak munkát közvetítünk, hanem értékes tapasztalatokkal és lehetőségekkel is segítünk. Reméljük, hogy nálunk megtalálod a legjobb utat a gasztronómia világában való fejlődésedhez és kibontakozásodhoz.

Zoltán Presinszky

Marketing Menedzser

Attila Presinszky

Project Menedzser

Szabina Schubauers

Toborzó Menedzser

Farkas Dániel

IT Menedzser

Scroll to Top